7 motive pentru care electronica este grozavă

Climă și mediu

Vehiculele electrice nu emit CO2, dioxid de carbon sau azot. Desigur, acest lucru este valabil numai dacă energia electrică cu care este încărcată bateria este furnizată din energie regenerabilă. În plus, cererea de materii prime precum țițeiul este semnificativ mai mică, astfel încât mediul să fie protejat din nou. De asemenea, nu există pericole cauzate de dezastrele de mediu, cum ar fi scufundarea transportatorilor de petrol, conducte sparte sau alte moduri de transport. În calitate de proprietar al unui motor cu combustie, trebuie să acceptați toate aceste dezavantaje în bine sau în rău.

Durabilitate

Același subiect, sens diferit: combustibilii fosili precum țițeiul, gazul sau cărbunele nu sunt disponibili în cantități nelimitate, în timp ce bateriile pot fi încărcate cu ajutorul energiei regenerabile. Deci, dacă doriți să conduceți o mașină cu conștiința curată, aveți ocazia să faceți acest lucru. Dacă doriți să faceți și mai mult, puteți instala un sistem fotovoltaic în casa dvs., astfel încât să puteți „realimenta” și să conduceți independent.

Calitatea aerului

În special, locuitorii orașelor mari știu cu toții: când intrați în sat, observați mai întâi cât de rău este aerul în zonele metropolitane. Dintr-o dată se simte ca o sticlă de oxigen. Problemele respiratorii și alte consecințe pe termen lung nu sunt neobișnuite. Mașinile electrice nu poluează aerul în timpul conducerii.

100% baterie

Unul spune că mașinile electrice au autonomie prea mică, încărcarea „constantă” a bateriei este enervantă și un motor cu ardere este mult mai confortabil. Dar, în perspectivă, posibilitatea de a vă încărca mașina cu autonomie în fiecare zi poate fi foarte practică. Seara până la priză, a doua zi dimineață conduceți întotdeauna cu baterie 100% pentru ziua respectivă. Asta creează independență și mobilitate. În plus, procesul de încărcare va continua să se scurteze în următorii câțiva ani, iar rețelele de încărcare rapidă ale diferiților furnizori vor fi extinse în continuare.

Eficienţă

Cel mai târziu, când vine vorba de eficiență, mașina electrică bate vehiculele pe benzină și diesel. Recuperarea încarcă mașina atunci când frânează, trece pe jos și merge în jos. Energia câștigată este readusă în baterie. Și, în general, mașinile cu funcționare electrică au, de obicei, un motor foarte eficient în comparație cu motoarele cu ardere.

Salveaza

Argumentul pentru vânătorii de chilipiruri. Mașinile electrice economisesc în două moduri: Pe de o parte, costurile cu electricitatea, în special acasă, sunt mai mici decât costurile benzinei sau motorinei. Pe de altă parte, eficiența bună ajută și la consumul redus de energie electrică. În plus, clienții electrici nu trebuie să plătească impozitul pe vehicul timp de 10 ani, iar o mașină electrică are oricum costuri de service sau de întreținere oricum. Bine sau?

Inovații

Industria electronică este probabil zona cu cele mai multe inovații la cerere. Tehnologiile existente sunt epuizate și noile tehnologii sunt inventate, astfel încât mașinile electrice să poată merge mai departe, să devină mai rapide și mai eficiente. Există cu siguranță loc de îmbunătățire și infrastructura din jurul unei mașini electrice va continua să se îmbunătățească.

Vă sfătuim personal!

Sunteți interesat de electromobilitate sau sunteți deja proprietarul unei mașini electrice? Suntem mândri că vă putem oferi sfaturi profesionale cu privire la toate problemele electrice. La noi veți găsi orice soluție de încărcare, fie ea privată sau comercială, mobilă sau acasă - vă furnizăm dvs. și viața electrică de zi cu zi! Pentru noi este important ca fiecare client să părăsească magazinul nostru mulțumit de unul dintre produsele noastre. Prin urmare, ne-ar face plăcere să vă sfătuim personal prin telefon, e-mail sau direct în ElektroHub din Hamburg. Scrieți-ne un mesaj sau dați-ne un telefon - vă ajutăm cu plăcere!

Contact