Cine se află în spatele magazinului?

Beratung

Tiefpreisgarantie

Wir sind dein individueller Ratgeber & halten dich auf dem neuesten Stand.

Tiefpreisgarantie

Wir garantieren faire Preise bei all unseren Produkten!

Alle Zwecke

Nachhaltigkeit

Ob privat oder gewerblich - bei uns findest du deine Wallbox + Zubehör für jede Anwendung

Nachhaltigkeit

Wir streben eine CO2-neutrale Lieferkette & Produktion an - Umweltschutz liegt uns am Herzen!

Founder & CEO

Nico Pliquett

De ani de zile testează vehicule de la diferiți producători pentru canalul german de YouTube „Nico Pliquett DE”. Mașinile electrice au fost, de asemenea, testate în mod regulat până când a avut loc trecerea completă în 2019. De atunci, rapoartele se referă exclusiv la electromobilitate. Comunicând cu clienții companiilor noastre de închiriere de mașini, înțelegem ambiguitățile și nevoile celor interesați de electronică și, prin urmare, putem consilia mai direct.

Content Manager

Nick Hoffmann

Recent a devenit entuziasmat de electromobilitate și nu se poate sătura de ea. El își poate trăi pasiunea în domeniul producției de film și televiziune la kaufedeinewallbox.de și este responsabil pentru conținutul media. Indiferent dacă este video sau fotografie, el știe pur și simplu cum să ne pună pe noi, serviciile și produsele noastre în centrul atenției.

Business Development Manager & Client Advisor

Sebastian Langenfeld

Biografia lui Elon Musk l-a inspirat pe Sebastian atât de mult încât la începutul anului 2018 și el s-a ocupat în detaliu de subiectul electromobilității. Un an mai târziu, a reușit să-și îndeplinească visul de a lucra la Tesla. În calitate de consilier în domeniul vânzărilor și al serviciilor pentru clienți, el a câștigat multă experiență, pe care o folosește acum la kaufedeinewallbox.de. El se ocupă de vânzări, dezvoltare de afaceri și consiliere pentru clienți.

Product Creator & Manufacturing Employee

Konrad Petersen

Este doar distractiv când știi că poți ajuta mediul înconjurător cu munca ta. În plus, industria electrică oferă încă atât de mult spațiu pentru creativitate încât o pot trăi din plin. Dar ceea ce îmi place cel mai mult este să creez produse cu propriile mâini. Feedbackul pozitiv al clienților este, de asemenea, motivant. Dacă echipa creează o dispoziție bună, atunci aștepți cu nerăbdare în fiecare zi.

Client Advisor

Philip Gegner

Philip provine inițial din tehnologia evenimentelor și are o mulțime de expertiză în ingineria electrică. Deoarece conduce și scutere electrice și mașini în mod privat, el este foarte familiarizat cu nevoile clienților noștri și îi poate sfătui în mod optim.

Product Manager

Helge Busemann

Întotdeauna entuziasmat de cea mai recentă tehnologie, conducerea electrică joacă în special un rol major pentru Helge. „Electromobilitatea este viitorul automobilului și vreau să ajut la modelarea viitorului.” În calitate de manager de produs la ElektroHub, el este responsabil pentru asigurarea calității și dezvoltarea continuă a portofoliului nostru de produse.

Agency Dog & Good Vibes Manager

Aki (Akela)